Boris na Brexit Premium Corner

Koning, katholiek, klaploper, kleptocraat, komiek, kijkcijferkanon

13 juli 2021

Sinds hij begin dit jaar Brexit voltooide, is Boris Johnson (57) premier van een soeverein Verenigd Koninkrijk. Dit eerste halfjaar was enerverend voor de man die geen dag uit het nieuws is. Maar hij leek niet alleen gevaccineerd tegen COVID-19, ook tegen aanvallen en schandalen – tot wanhoop van zijn critici. Toch beginnen de eerste tekenen van overmoed zich aan te dienen. Acht keer Boris in de bocht.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.