In Berlijn Premium Corner

Een heuse fietsrevolutie in het autogekke Duitsland

09 september 2020Leestijd: 2 minuten

In tijden van crisis wordt alles mogelijk. Zoals een fietsrevolutie in het autogekke Duitsland. Het linkse bestuur van Berlijn besloot overal gifgroene en knalrode fietsstroken aan te leggen en autovrije zones aan te wijzen. Ondernemers in Kreuzberg en bewoners in Prenzlauer Berg schreeuwden moord en brand. Broodnodige parkeerplaatsen verdwenen, winkelbevoorrading werd moeilijk.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.