Elections 2020: in gesprek met expert Matt Mayer

26 juni 2020Leestijd: 1 minuut
US - POLITICS - TRUMP

Dinsdag 30 juni praat Amerikaans politiek expert Matt Mayer je bij over de komende presidentsverkiezingen en de huidige verwikkelingen in Washington. Meld je uiterlijk maandag aan.

Matt Mayer is voorzitter van denktank Opportunity Ohio, werkte onder president George W. Bush in het ministerie van Binnenlandse Veiligheid en treedt regelmatig op in Amerikaanse media om commentaar te geven op de politieke verhoudingen. Hij was verschillende keren in Nederland op uitnodiging van de Atlantische Commissie, die de online bijeenkomst komende dinsdag ook organiseert.

Matt Mayer

Herverkiezing, rassenkwestie

Mayer gaat in gesprek met Elsevier Weekblad-redacteur Robbert de Witt over onder meer de kansen van Donald Trump op herverkiezing, diens aanpak van de coronacrisis, de rassenkwestie en de staat van de Amerikaanse economie. Ook zal Mayer zijn licht laten schijnen over de trans-Atlantische verhoudingen.

De bijeenkomst begint om 16.00 uur op dinsdag 30 juni en kan worden bijgewoond via Google Meet. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 29 juni via deze link. Na registratie ontvang je een bevestiging via e-mail en vervolgens een link via e-mail.