Verkiezingen Premium Corner

Deze zes staten wijzen de winnaar aan

30 december 2019Leestijd: 3 minuten

Wie de landelijke peilingen en de stroom aan impeachment-berichten volgt, kan het idee krijgen dat president Donald Trump kansloos is als de Amerikanen op 3 november naar de stembus gaan. Dat is niet zo. Trump is impopulair in de grote Amerikaanse steden, maar daar worden de verkiezingen niet beslist. Beter: volg deze zes essentiële swing states, die Trump in 2016 won en waar hij nog steeds kansrijk is.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.