In Londen Premium Corner

Anglicaanse kerk speelt centrale rol in Britse tv-series

04 juni 2019Leestijd: 2 minuten

De meest begeerlijke man op de Britse eilanden is een priester. Na Mark Darcy uit de dagboeken van Bridget Jones en de knappe mijneigenaar Poldark uit de gelijknamige serie is het nu the priest uit de tv-serie Fleabag. De ‘sexy priester’, wordt de door Andrew Scott gespeelde geestelijke genoemd die zich ontfermt over een verwarde vrouw in Londen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.