In Bamako Premium Corner

Afrikaanse mode valt in de smaak in Europa en Amerika

17 april 2019Leestijd: 2 minuten

In Europa en Amerika groeit de belangstelling voor Afrikaanse mode. De Britse ontwerpster Stella McCartney laat zich inspireren door kleurig Afrikaans textiel. De Nederlandse editie van modeblad Elle stuurde voor het eerst een ­redacteur naar de Nigeriaanse Lagos ­Fashion Week, de grootste modebeurs van Afrika. Koningin Máxima werd gespot in een rok van Lady Africa, een Nederlandse importeur van Afrikaanse mode.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.