In Caïro Premium Corner

Egypte heeft genoeg van de regenboogvlag

30 april 2019Leestijd: 2 minuten

De bewaking van het concert van de Red Hot Chili Peppers bij de piramides doorzoekt auto’s grondig op water, drank en vlaggen. ‘De vlag met de kleuren, voor de gays, die is verboden,’ schreeuwt een hoge officier. Ook stiften waarmee een regenboogvlag zou kunnen worden getekend, of een kleurrijke sjaal bekijken ze met argwaan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.