Trump Premium Corner

Cohen-circus brengt Amerika niks dichter bij de waarheid

28 februari 2019Leestijd: 3 minuten

Het veelbesproken verhoor van Trumps oud-advocaat Michael Cohen is puur entertainment, maar het is de vraag wat Amerika ermee opschiet.

Er kwamen woensdag een hoop explosieve uitspraken uit de mond van advocaat Michael Cohen, die meer dan tien jaar werkte als de juridische klusjesman van Donald Trump. Tot hij een van de doelwitten werd van speciaal aanklager Robert Mueller en werd veroordeeld voor onder meer belastingfraude.

Over zijn voormalige baas sprak hij weinig goeds. ‘Hij is een racist. Een oplichter. Een valsspeler,’ aldus Cohen in zijn eerste verklaring in het Huis van Afgevaardigden. ‘Hij kan zich vriendelijk gedragen, maar is dat niet. Hij heeft momenten van vrijgevigheid, maar is niet vrijgevig. Hij kan zich loyaal voordoen, maar is dat duidelijk niet.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.