Vlog

Trumps grootste fans wonen vlakbij Washington D.C.

19 oktober 2018Leestijd: 1 minuut

Op slechts een uurtje rijden van Washington D.C., ligt West Virginia, een van Amerika’s meest conservatieve staten. Welkom in Trump Country.

Washington D.C. is een van Amerika’s meest progressieve steden. Meer dan 95 procent stemde er bij de afgelopen verkiezingen niet op Donald Trump. Yoga is er hip, bewoners betalen er tien dollar voor koffie met amandelmelk en openlijk trots op Amerika zijn de meesten er niet.

Hoe anders is de situatie op slechts een uur rijden. In West Virginia is Amerika nog conservatief, christelijk en patriottisch. Donald Trump boekte er zijn grootste overwinning in 2016 – en wordt nog steeds vereerd door velen.

 

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.