Australië Premium Corner

Nieuwe hoop voor Koala’s met chlamydia

04 juni 2018Leestijd: 2 minuten

 Om zijn scheiding te financieren, moest acteur Russell Crowe, onder meer bekend door zijn rol in de film Gladiator (2000), dit jaar een gedeelte van zijn verzameling filmrekwisieten veilen in Australië. De Britse komiek John Oliver, bekend van zijn programma Last Week Tonight, kocht de toque die Crowe droeg tijdens de opnames van Gladiator. Als blijk van waardering deed de acteur iets aardigs terug: hij financierde een kliniek voor koala’s met chlamydia en noemde die de John Oliver Koala Chlamydia Ward.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.