Estland Premium Corner

Extra lange stoet tijdens verjaardag van de republiek

20 februari 2018

Elk jaar op 24 februari maken honderden mensen hun opwachting bij de president van Estland, om deze te feliciteren met de verjaardag van de republiek. Esten kunnen urenlang live op tv volgen hoe de genodigden zich, in strikt protocollaire volgorde, na een korte beleefdheidsbabbel met het staatshoofd naar de drank en hapjes begeven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.