buitenland Premium Corner

Afrikanen steunen Wilders: ‘harde aanpak islam is nodig’

14 maart 2017Leestijd: 2 minuten

PVV-leider Geert Wilders is niet alleen populair in Nederland. Ook in Afrika kan hij rekenen op steun. Zijn islamkritiek, die geregeld de nieuwsbulletins van internationale tv-zenders haalt, valt vooral goed bij Afrikaanse christenen. In Bamako, de hoofdstad van Mali, meldde onder meer France24 dat Wilders Marokkaanse immigranten ‘tuig’ had genoemd. Christenen ­reageerden instemmend.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.