buitenland Premium Corner

Syriërs krijgen geen asiel in Turkije: na oorlog terug

20 februari 2017Leestijd: 2 minuten

Op een terras in de Turkse grensstad Gaziantep, lurkt student Ahmet (21) aan een waterpijp. Hij is er trots op om Turk te zijn, zegt hij. Turkije heeft immers wel drie miljoen Syrische vluchtelingen opgenomen. Europeanen hebben hun mond vol over mensenrechten. Maar intussen hebben ze er alles voor over om de Syriërs buiten de deur te houden en laten ze Turkije het vuile werk opknappen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.