buitenland Premium Corner

Wat doet Trump met Merkels tranen en Mays bravoure?

17 januari 2017Leestijd: 2 minuten

Het is donderdagmiddag en de Duitse bondskanselier Angela Merkel is nog maar eens naar Brussel gevlogen. Ze krijgt een gezamenlijk eredoctoraat van de universiteiten in Leuven en Gent. Rector Anne De Paepe van de UGent prijst Merkels ‘nuchterheid’, collega Rik Torfs van KU Leuven noemt Nelson Mandela, Mahatma Gandhi en Martin Luther King en voorspelt dat zij ‘kans maakt tot dat rijtje te behoren’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.