#American Dreamers

Kom naar de derde Elsevier verkiezingsavond!

02 augustus 2016

De verkiezingsrace tussen Hillary Clinton en Donald Trump verveelt geen moment. En dan staan de kandidaten ook nog eens drie keer oog-in-oog met elkaar tijdens de veelbekeken televisiedebatten.

Op woensdag 19 oktober, de avond van het laatste tv-debat, praten we over de ‘grootste show op aarde’ tijdens de derde American Dreamers-avond in de Rode Hoed in Amsterdam. Amerikanist Koen Petersen gaat in op de invloed van de tv-debatten. Wie viel door de mand? Wie deed het beter dan verwacht? En natuurlijk: wat betekent het voor verkiezingsdag?

Tijdens een rondetafelgesprek probeert kersvers politicus Thierry Baudet uit te leggen waarom zoveel Amerikanen Trump steunen, terwijl PvdA-Kamerlid Mei Li Vos een lans breekt voor Clinton als eerste vrouwelijke president. Daarnaast weet voormalig Miss Nederland Kim Kötter, die jarenlang samenwerkte met Trump, het antwoord op de vraag: hoe is hij in het echt?

Daarnaast interviewt host Martijn de Greve Shawn Crowley, de hoogste Amerikaanse diplomaat in Nederland. Crowley was eerder gestationeerd in Kosovo, Libië en Tel Aviv. De avond wordt afgesloten door komiek Greg Shapiro, voorman van Boom Chicago. Meer informatie op onze Facebookpagina.

Wilt u er zeker bij zijn? Bestel nu tickets! 


VIDEO 
Zo ging het eraan toe tijdens de eerste editie van American Dreamers:

 

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.