Premium Lock John Cena, worstelaar die Hollywood verovert

21 april 2018Leestijd: 4 minuten
John Cena en actrice Nikki Bella, beide te zien in Blocker

Opnieuw een worstelaar die geestig kan acteren. In gesprek met John Cena, een van de sterren in Blockers.

Wie John Cena ooit in actie heeft gezien in de ring van het show-worstelen, weet dat hij niet bang is. De 40-jarige bodybuilder en acteur, nu te zien in filmcomedy Blockers, laat zich live op de televisie schoppen en anderszins misbruiken, terwijl hij zijn tegenstanders bont en blauw slaat.

AmericanDreamersMeld je hier gratis aan voor de Amerika Update, de wekelijkse nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen over de Verenigde Staten. Elke vrijdag in je mailbox.

Op het witte doek is hij evenzeer onbevreesd. Hoewel Cena in Blockers een brave vader speelt – het type man dat zijn overhemd met lange mouwen in zijn korte broek stopt – is er ook een scène die de kijker de slappe lach kan bezorgen, óf laat kokhalzen. Voorovergebogen, in blote kont, laat Cena’s personage Mitchell zich door een stel studenten overtuigen om anaal een slang in te brengen. Zo wordt er, direct vanuit het fust, bier in zijn achterste gepompt, tot hilariteit van de meute stomdronken studenten.

Die ene scène met Cena

Tijdens een ontmoeting in een hotelsuite in Beverly Hills vragen we  Cena of  er ook grenzen zijn aan wat hij bereid is te doen? Hoe ver wil hij gaan nu hij als acteur doorbreekt in komedies als Blockers en eerder Trainwreck van Amy Schumer?

‘Ja, je moet ergens een grens trekken, zeggen ze,’ aldus de vierkant gebouwde acteur, gekleed in een geruit jasje met een wit overhemd en rode das. ‘Als het aan mij alleen lag, zou er géén grens zijn. Ik zit goed in mijn vel, ik kijk met plezier in de spiegel. Maar ik zit ook in een relatie. Ik moet aan de mensen om me heen denken.’

Nu weer vrijgezel

Cena suggereert hiermee dat het gewelddadige spel in de World Wrestling Entertainment (WWE) en de gewaagde humor in filmrollen zijn moeder of vriendin niet op de kast jagen. Of toch wel? Kort na onze ontmoeting meldt Cena dat het plotseling uit is met de verloofde – via een verklaring op Twitter, zoals beroemdheden dat doen. Hij had haar tegenover ons nog ‘een geweldige, sterke vrouw’ genoemd, iemand ‘die me de ruimte geeft om bier mijn kont in te spuiten’. Kennelijk waren er andere problemen, waardoor de reusachtige Cena nu weer vrijgezel is.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw