Agenda

Overzicht van de meest interessante ‘Amerika’ events in Nederland

17 oktober 2017Leestijd: 1 minuut

Lezingen, promoties, tentoonstellingen: aan ‘Amerikaanse’ evenementen is aan deze kant van de oceaan doorgaans geen gebrek. Elsevier Weekblad zet voor u de meest interessante bijeenkomsten en data in Nederland en Vlaanderen op een rij.

JUNI

12 april | Kim Jong-un meet Trumo | Lezing | Nijmegen

Op dinsdag 12 juni ontmoeten Kim Jong-un en Donald Trump elkaar. De eerste ontmoeting ooit tussen deze twee gezworen vijanden. Wat brengt Noord-Korea en Amerika bij elkaar? Wat staat er op het spel en wat kunnen we van deze ontmoeting verwachten? Politicoloog Jutta Joachim en Amerikanist Markha Valenta geven tekst en uitleg.

  • Locatie: Hal Erasmusgebouw
  • Tijd: 12.45 uur

Meer info>>

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.