Overzicht van de meest interessante ‘Amerika’ events in Nederland

17 oktober 2017Leestijd: 1 minuut
event - Nicholas Green

Lezingen, promoties, tentoonstellingen: aan ‘Amerikaanse’ evenementen is aan deze kant van de oceaan doorgaans geen gebrek. Elsevier Weekblad zet voor u de meest interessante bijeenkomsten en data in Nederland en Vlaanderen op een rij.

JUNI

12 april | Kim Jong-un meet Trumo | Lezing | Nijmegen

Op dinsdag 12 juni ontmoeten Kim Jong-un en Donald Trump elkaar. De eerste ontmoeting ooit tussen deze twee gezworen vijanden. Wat brengt Noord-Korea en Amerika bij elkaar? Wat staat er op het spel en wat kunnen we van deze ontmoeting verwachten? Politicoloog Jutta Joachim en Amerikanist Markha Valenta geven tekst en uitleg.

  • Locatie: Hal Erasmusgebouw
  • Tijd: 12.45 uur

Meer info>>