algemeen

Digitale wereld: over de Apple Watch en de website Stuvia

11 maart 2015

Wat gebeurt in de digitale wereld: welke gadget moet u hebben en welke apps mag u niet missen? Elsevier maakt wekelijks een overzicht

1. Hebbeding

Smartwatches zijn al een poosje te koop, maar niet erg populair. Kan Apple daar met zijn Watch verandering in brengen? Met een diameter van 38 tot 42 millimeter – afhankelijk van het model – is hij ranker dan andere smartwatches. Dat kost wel wat: de Watch is vanaf 399 euro te koop. Aan de zijkant zit een wieltje om te navigeren door apps, die werken in combinatie met een iPhone.

2. De mens achter: Stuvia

Jaap van Nes (28) richtte samen met Martijn Scheen Stuvia op. Op deze ‘marktplaats voor samenvattingen’ kunnen studenten zelfgeschreven studiemateriaal uitwisselen.

3. TIP

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.