Livestream

Volg hier de EW Economielezing 2020 door Frans van Houten, CEO Philips

10 november 2020Leestijd: 1 minuut

CEO van Philips Frans van Houten houdt maandagavond 30 november de EW Economielezing 2020 van Elsevier Weekblad. Hij spreekt, ruim drie maanden voor de Tweede Kamerverkiezingen, over de noodzaak van de concurrentiekracht van Nederland.

Bekijk hier vanaf 20.00 uur live de Economielezing van Frans van Houten:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Eerder werd deze lezing gehouden door Ben van Beurden, CEO van Shell, en Pieter Elbers, president-directeur van KLM. Van Houten (1960) leidt Koninklijke Philips als CEO sinds 2011. Hij studeerde economie in Rotterdam en werkt al bij Philips sinds 1986.

Economielezing is tegenhanger van de HJ Schoo-lezing

Bestel de twee vorige Economielezingen in onze webshop

Pieter Elbers (2019) The Ocean of the Air Unites all People

Ben van Beurden (2018) Non solus: nieuwe energie voor Nederland (en de wereld)

De EW Economielezing is een initiatief van de redactie van EW. De lezing is een tegenhanger van de jaarlijkse HJ Schoo-lezing, waarmee EW het politieke seizoen opent. In de Economielezing geven ondernemers, bestuurders van bedrijven en economen hun visie op ontwikkelingen in de samenleving. Een uitgebreide en geannoteerde versie van de lezing verschijnt in boekvorm bij Uitgeverij EW.

De lezing wordt gehouden in Felix Meritis te Amsterdam. Voor overige geïnteresseerden zal de lezing via een livestream te volgen zijn. Dat kan op deze pagina of op ons YouTube-kanaal.

Na afloop verschijnt de lezing in boekvorm. Die is hier in onze webshop te bestellen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.