Elsevier Weekblad publiceert Ter Herinnering Ruud Lubbers (1939-2018)

15 februari 2018Leestijd: 1 minuut
Elsevier Weekblad publiceert Ter Herinnering Ruud Lubbers (1939-2018)

Ruud Lubbers is niet alleen de langstzittende premier van Nederland, maar misschien ook wel de kleurrijkste. Hij kende triomf, adoratie en succes. Maar ook verraad, deceptie en verlatenheid. Er waren affaires met bedrijven en, blijkbaar, vrouwen, maar ook broedertwisten, althans als Helmut Kohl en Elco Brinkman broeders kunnen worden genoemd.

Volgende week verschijnt:Lubbers

In deze ruim geïllustreerde uitgave belicht Elsevier Weekblad het leven van de minister-president die Nederland met een ongekend hard, maar noodzakelijk beleid de economische crisis van de jaren tachtig uitstuurde. Politiek journalist Bert Steinmetz beschrijft zijn leven vanaf zijn vroege jongensjaren in Rotterdam en toont hoe Lubbers naast een harde, zakelijke kant ook een ‘linksige’ inborst had. De tegenkant van de doener was de jezuïet met belangstelling voor ‘het geheim der dingen’.

Deze uitgave telt 104 pagina’s en kost € 8,95. Te bestellen via www.elsevierweekblad.nl/ruudlubbers of via telefoonnummer 085-8888151. Vanaf 22 februari ook te koop in de boek- en tijdschriftenhandel.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
De redactie van Elsevier Weekblad is bereikbaar via telefoonnummer 020-2248022 en via [email protected]