Boek Emile Kossen: Great Again? Achter de schermen van Trumps Amerika

28 september 2020Leestijd: 1 minuut
Foto: AFP

Toen zakenman Donald J. Trump in 2016 de Amerikaanse presidentsverkiezingen won, was bijna iedereen verrast – Trump incluis. Maar vanaf dag één ging Trump als een wervelwind door Washington D.C., zonder zich iets aan te trekken van bestaande opvattingen over presidentieel gedrag.

Correspondent Emile Kossen deed de afgelopen jaren voor Elsevier Weekblad verslag van de realityshow die de Amerikaanse politiek is geworden. Met een nuchtere blik en een scherp oog voor detail schrijft hij over Trumps aantrekkingskracht op bepaalde groepen Amerikanen, diens gevechten met ‘het moeras’ in Washington, en over de beloften die de president wel en niet nakwam.

Achter de schermen van Trumps presidentschap

Great Again? neemt de lezer mee achter de schermen van Trumps presidentschap. Kossen was erbij toen premier Mark Rutte op bezoek was in het Witte Huis, sprak met Trump-plaaggeest Stormy Daniels en bezocht het presidentiële zomerverblijf Mar-a-Lago in Florida, waar vrienden de president adviezen influisteren.

Emile Kossen (1992) is sinds 2017 correspondent in de Verenigde Staten voor diverse Nederlandse media, waaronder Elsevier Weekblad.

Deze uitgave telt 192 pagina’s, inclusief register, en kost €14,99. Te bestellen via www.ewmagazine.nl/great-again of bel 020-8947553 (tijdens kantooruren).

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected]
Postbus 11 telefoon: 020 2248022
1110 AA Diemen