Gerry van der List Premium Corner

#MeToo: beschavingsproces met praktische problemen

12 september 2018

De politieke column op de zaterdagse opiniepagina van de Volkskrant doet vaak weldadig wijs aan. Jaren was hierin verstandige taal te horen van de vroegere hoofdredacteur van Elsevier Weekblad, Hendrik Jan Schoo. En tegenwoordig is de beschouwing niet zelden een samenvatting van wat dit tijdschrift al een tijd betoogt. Of het nu gaat om de multiculturele samen­leving, immigratie, klimaatbeleid of andere heikele kwesties, Martin Sommer presenteert doorgaans een beknopte weergave van de doortimmerde visies van Elsevier Weekblad. Tot ergernis van de oude linkse garde bij zijn dagblad, en lezers.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.