Jamie Lidell en Jamiroquai op North Sea Jazz

17 januari 2017Leestijd: 1 minuut

ROTTERDAM (ANP) – Jamie Lidell and The Royal Pharaohs, Norah Jones en Jamiroquai zijn enkele van de eerste namen die dit jaar op North Sea Jazz staan. Het festival vindt plaats op 7, 8 en 9 juli in Rotterdam.

Organisator Mojo Concerts heeft verder onder anderen Steve Winwood, St. Paul & The Broken Bones, George Benson, Mavis Staples, Laura Mvula en Herbie Hancock gestrikt voor de 42 editie. Meer artiesten volgen nog de komende tijd.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.