Huis Britse man vol geld en luchtverfrisser

02 juli 2016Leestijd: 1 minuut

AMSTERDAM (ANP) – In de woning van een Britse man in Amsterdam heeft de politie 15.000 euro cash gevonden en een horloge van 10.000 euro. Bovendien stond het huis vol luchtverfrissers – mogelijk om de hoeveelheid hasj en wiet die er ook lag te maskeren.

Kort daarvoor had de politie (in burger) de man rijden en hem herkend als een gezochte Britse crimineel. Ze volgenden hem tot bij het huis en gingen toen naar binnen. De man probeerde nog van alles van het balkon te gooien.

Inmiddels is hij al het geld kwijt en ook zijn dure Porsche. Hij mag de politie gaan uitleggen hoe hij alles heeft betaald en waar dat geld vandaan komt.

ANP
Lees meer

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.