Corona Premium Corner

Uitbraken voorspellen aan de hand van online-zoekgedrag

10 februari 2021

Pas op de plaats in Zuid-Afrika

Het vaccin van AstraZeneca wordt voorlopig niet meer gebruikt in Zuid-Afrika, maakte Zweli Mkhize, de Zuid-Afrikaanse minister van Volksgezondheid, zondag bekend. Het middel werkt niet zo goed tegen de Zuid-Afrikaanse variant van het virus. Dat zou blijken uit een onderzoek van de Universiteit van Witwatersrand en Oxford University. Het ging wel om een kleine studie onder jonge vrijwilligers, en het onderzoek moet nog door andere wetenschappers worden beoordeeld.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.