economie Premium Corner

Auto parkeren op werk: is parkeervergunning loon?

26 januari 2017

Het vinden van een parkeerplek is vaak lastig genoeg, maar op het werk blijft dit ongemak de meesten bespaard. Veel werkgevers hebben parkeergelegen­heden bij het werk zoals een parkeerterrein, -garage, -dek of oprijlaan. Eindeloos zoeken naar een parkeergelegenheid kost ook de werkgever dure tijd. Toch kent lang niet iedereen het gemak van een parkeerplek bij de zaak.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.