cultuur Premium Corner

Paviljoen van de Dame biedt het zuiden in het noorden

20 juni 2016Leestijd: 1 minuut

Aan de oevers van het Paterswoldsemeer staat een splinternieuw pand: Paviljoen van de Dame. Het restaurant is in een ­modern architectonisch jasje gestoken en gebouwd in een bosrijke omgeving. Voor Bert Westerhof en zijn vrouw Imogen is dit de vijfde horecazaak die zij in Groningen openen. ‘Een zaak die de sfeer ademt van een metropool,’ vertelt Imogen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.