nederland

Video: Ben jij een echte ‘Millennial’?

21 mei 2016Leestijd: 1 minuut

Verzamelde je vroeger flippo’s en was je eerste verantwoordelijkheid de zorg voor een Tamagotchie? Dan is de kans groot dat je een afgevaardigde van de ‘Millennial-generatie’ bent. Bekijk deze video om erachter te komen of je een typische ‘millennial’ bent.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.