achtergrond Premium Corner

25 jaar na aanslag Aad Kosto: waarom RaRa nooit werd gepakt

08 november 2016Leestijd: 4 minuten

Stilzwijgen: waarom kwam er nimmer iets naar buiten?

Ondanks dit extreem vage daderprofiel waren er in de periode voor de twee aanslagen wel degelijk ‘een reeks voorgenomen aanslagen voorkomen,’ beweerde Docters van Leeuwen, alleen wilde hij niet vertellen wanneer deze preventieve acties dan wel plaatshadden en om wat voor een doelen en verdachten het ging. Hij wilde er helemaal niets over kwijt. Maar, zo voegde hij eraan toe: ‘Er zijn mensen in Den Haag die weten waar ik over spreek.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.