TerZake – Wintertijd

Nu de dagen korter worden, en het weer frisser, smachten we naar sneeuwpret. Maar waarom zou u zich tijdens een weekje skiën of snowboarden beperken tot het verkennen van alleen sportieve grenzen? Bezoek in de buurt van uw wintersportadres ook eens een wellnessresort, een wijnkelder of een museum.

Hieronder vindt u de artikelen die in de printversie van TerZake – Wintertijd verschenen. Daarnaast kunt u hier de pdf downloaden.

TerZake is een bijlage van New Skool Studio en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van EW. De thematiek komt tot stand op basis van wensen van adverteerders en de artikelen worden door onafhankelijke journalisten gemaakt.

Wintersport zonder de lange latten

Omdat het te koud is. Omdat er geen sneeuw ligt. Of omdat u wel een dag of drie wilt skiën, maar niet de hele week. Is uw wintervakantie niet veel meer dan alleen wintersport? Ontdek wat u nog meer kunt doen in de Alpen zonder ski’s, snowboard of langlaufset. Voor de echte wintersportfans begint het … Continued

Lees verder

Cultuuragenda

Er zit muziek in de Europese skigebieden dit jaar: jazz in Saalfelden, singer-songwriters in Davos en golvende synthesizers in Verbier. Ook buiten de piste is er van alles te ontdekken: van Albrecht Dürers middeleeuwse kunst tot het abstracte werk van Paul Klee. Agenda DESIGNED BY EARTH: foto’s van Mischa Crumbach, t/m 30 november in de … Continued

Lees verder