stijl

Foto’s van jaarlijkse skivakantie Oranjes in Lech

17 februari 2014Leestijd: 1 minuut

In het Oostenrijkse Lech was het maandag tijd voor het jaarlijkse fotomoment van de Oranjes. Ook dit jaar was er weer veel belangstelling voor de koninklijke familie.

Willem-Alexander en Máxima werden dit jaar voor het eerst gefotografeerd in Lech als Koning en Koningin. Mabel Wisse Smit en haar kinderen waren ook aanwezig, net als prins Constantijn en prinses Laurentien en hun kinderen.

Gezin

Koning Willem-Alexander rekent erop dat zijn gezin en familie de skivakantie na het persmoment in alle rust kan doorbrengen. Tachtig fotografen en cameramensen hebben zich dit jaar aangemeld.

Het is vandaag precies twee jaar geleden dat prins Friso tijdens de skivakantie bedolven raakte onder een lawine. Achttien maanden later overleed hij aan de gevolgen daarvan.

Elsevier.nl selecteerde enkele foto’s van het persmoment in Lech.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.