stijl

Vijf ideeën voor mooie en stijlvolle Kerstcadeaus

20 december 2013Leestijd: 2 minuten

De Kerstdagen staan voor de deur en dit weekend zullen velen de winkels induiken om mooie cadeaus uit te zoeken. Elk jaar is het weer de vraag: wat zal ik geven?

Om u te helpen bij het vinden van stijlvolle cadeaus geeft elsevier.nl wat ideeën.

1. Winteraccessoires

Het belooft een warme Kerst te worden, maar het is toch verstandig om alvast wat winteraccessoires te kopen. Verras iemand met een mooie sjaal, handschoenen of een warme muts.

2. Kaarsen

Het is pas laat licht en al vroeg donker. Kaarsen zijn een goede manier, om wat meer sfeervol licht in het leven te brengen en daarom een ideaal kerstcadeau.

3. Gadgets

Kerstcadeaus zijn eigenlijk het leukst, als het onverwachte dingen zijn. Een leuke, betaalbare gadget is leuk om te geven en te krijgen. Kies bijvoorbeeld voor een iPhone-hoes waarop u boodschappenlijsten kunt maken, een mooi houten toetsenbord of een lens die de camera van uw smartphone wendbaar maakt.

4. Crème

Handcrème zit niet bij iedereen standaard in de tas. Als het kouder wordt, is het toch handig om mee te nemen. Een goede handcrème verzorgt de handen en voorkomt uitdrogen.

5. Portemonnee

Na de feestdagen doen de meesten het wat rustiger aan als het gaat om geld uitgeven. Leuk om als de eerste centen weer binnen komen, een nieuwe stijlvolle portemonnee te hebben.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.