stijl

Doutzen Kroes straalt op catwalk van Victoria’s Secret (foto’s)

14 november 2013

De jaarlijkse show van Victoria’s Secret heeft plaatsgehad en dat betekent één ding: schaars geklede modellen. Tijdens de grote Victoria’s Secret Fashion Show in New York paradeert het vrouwelijk schoon op de catwalk om de nieuwste lingeriemode te laten zien.

Het vergt behoorlijk wat discipline om in topvorm te komen voor de show. De modellen houden zich vaak maanden van te voren bezig met intensieve trainingsprogramma’s en aangepaste diëten. Ook dit jaar liep het succesvolle Nederlandse model Doutzen Kroes mee als een van de Angels van het illustere lingeriemerk.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.