Zaakwaarnemer Ibrahimovic woedend over roddels Sylvie Meis

11 april 2013Leestijd: 1 minuut

De zaakwaarnemer van PSG-speler Zlatan Ibrahimovic is niet blij met de roddels over een relatie tussen zijn cliënt en Sylvie Meis. ‘Dit is de grootst mogelijke onzin die ik ooit heb gehoord. (…) Ik overweeg juridische stappen.’

Dat zegt zaakwaarnemer Mino Raiola donderdag in het AD. ‘Ik reageer normaal nooit op roddels want er zijn wel belangrijker zaken in het leven, maar dit kan niet door de beugel.’

Zakenman

Woensdag meldden diverse media dat Sylvie Meis een relatie zou hebben met Ibrahimovic. De twee hadden al een kortstondige relatie toen de Zweed bij Ajax speelde. Meis’ ex-man Rafael van der Vaart speelde toen ook bij Ajax.

Raiola zal donderdag waarschijnlijk verheugd reageren op het laatste nieuws over het liefdesleven van Sylvie Meis. De Duitse krant Bild meldt dat de Nederlandse presentatrice een relatie heeft met de Franse zakenman Guillaume Zarka.

Relatie

Meis en Zarka zouden elkaar hebben ontmoet in Parijs. Meis wil niet reageren op het nieuws, maar ontkent niet dat het bericht klopt. ‘Over persoonlijke zaken laat ik mij niet meer uit.’

Deze week werd bekend dat HSV-speler Van der Vaart een relatie heeft met Sabia Boulahrouz, de ex-vrouw van voetballer Khalid Boulahrouz en de beste vriendin van Meis. Van der Vaart en Meis maakten in januari bekend te gaan scheiden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.