‘Rafael van der Vaart verliefd op beste vriendin Sylvie Meis’

08 april 2013Leestijd: 1 minuut

Rafael van der Vaart heeft een relatie met Sabia Boulahrouz, de ex-vrouw van collega-voetballer Khalid Boulahrouz. Sabia Boulahrouz is een goede vriendin van Sylvie Meis, Rafaels ex-vrouw.

Dat meldt de Duitse krant Bild.

Steun en toeverlaat

Volgens Bild week Sabia Boulahrouz na de scheiding van Sylvie en Rafael van der Vaart niet van Sylvie’s zijde. Nu blijkt dat Sabia niet alleen Sylvies steun en toeverlaat was. ‘De afgelopen weken hebben zich verrassend grote gevoelens tussen mij en Sabia ontwikkeld,’ vertelt Rafael aan de Duitse krant.

Voetballer Rafael van der Vaart en Sylvie Meis gingen drie maanden geleden uit elkaar. Een week nadat zij hun breuk bekendmaakten, lieten ook Sylvies beste vriendin Sabia Boulahrouz en haar man Khalid Boulahrouz weten dat ze gingen scheiden.

‘Sylvie weet ervan’

Sabia en Rafael waren al jaren goede vrienden. Sabia: ‘We zijn pas sinds kort samen. We doen het rustig aan, onze liefde heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen.’

De Duitse voetbalvrouw denkt niet dat haar beste vriendin boos is. ‘Sylvie weet ervan,’ vertelt Sabia aan Bild, ‘ze heeft nu haar eigen leven.’

Roddels

Er is nog weinig bekend over Sylvies liefdesleven.

In de Duitse pers wordt heel wat af gespeculeerd: tabloid Express schreef eerder dat Rafael van der Vaarts ex-vrouw een relatie zou hebben met Ali B en Bild suggereerde dat Sylvie een lesbische relatie zou hebben met Sabia. Dat blijkt nu in elk geval niet meer dan een roddel.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.