Oeps! Verklapt Kate Middleton geslacht van baby?

06 maart 2013Leestijd: 1 minuut

Het lijkt erop dat Kate Middleton per ongeluk het geslacht van haar baby heeft bekendgemaakt. Toen de hertogin van Cambridge een teddybeer aannam van een toeschouwer versprak ze zich.

‘Thank you, I’ll take that for my d..’ zei Kate Middleton die haar zin niet afmaakte. De oplettende toeschouwer hoorde wat de hertogin zei en maakte haar zin af: ‘daughter?’

Geslacht

‘U wilde dochter zeggen he?’ vroeg de vrouw aan Kate Middleton. De hertogin lachte naar de toeschouwer en zei dat zij en prins William niet weten of zij een zoon of dochter krijgen.

‘Nou ik denk dat u het wel weet,’ vervolgde de vrouw. Kate Middleton zei vervolgens dat zij en prins William het geslacht van hun eerste kind niet willen bekendmaken.

Kinderen

De uitspraak van Kate Middleton heeft speculaties in Groot-Brittannië aangewakkerd over het geslacht van het kind. Het is niet gebruikelijk voor leden van het Koninklijk Huis om bekend te maken of zij een jongen of meisje verwachten.

Prins William en Kate verwachten hun eerste kind in juli. De zwangerschap van de hertogin is tot nu toe niet geheel vlekkeloos verlopen. Vanwege extreme zwangerschapsmisselijkheid moest Kate eind vorig jaar worden opgenomen in het ziekenhuis.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.