Golfer Tiger Woods maakt nieuwe liefde bekend

18 maart 2013Leestijd: 1 minuut

Na maandenlang gespeculeer over de relatie van Tiger Woods schept de golfer zelf duidelijkheid. Woods maakt maandag bekend dat hij een relatie heeft met Amerikaanse alpineskiër Lindsey Vonn.

Zowel Woods als Vonn plaatste maandag een foto op Facebook. De twee bevestigen dat ze al enkele maanden een relatie hebben.

Relatie

Woods schrijft dat hij terugkijkt op een goed golfseizoen en zegt dat zijn ontmoeting met Vonn daar ook bij hoort. ‘Iets anders moois was dat ik Lindsey Vonn heb ontmoet. Lindsey en ik zijn al een tijdje met elkaar bevriend en de afgelopen maanden hebben we een relatie opgebouwd.’

Vonn schrijft op haar Facebook-pagina dat hun relatie de afgelopen maanden is gegroeid van een vriendschap tot een liefdesrelatie. ‘En dat maakt mij zeer gelukkig. Ik ben niet van plan er meer over te zeggen omdat ik dit gedeelte van mijn leven tussen ons, mijn familie en vrienden wil houden.’

Vrouwen

Eind 2009 ontstond er veel ophef over het liefdesleven van Woods, die in 2004 trouwde met het Zweedse model Elin Nordegren. Bekend werd dat Woods buitenechtelijke relaties had met diverse vrouwen.

De wereldberoemde golfer ging in de periode daarna diep door het stof en bood zijn excuses aan.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.