Carla Bruni-Sarkozy maakt comeback als fotomodel

22 maart 2013Leestijd: 1 minuut

Carla Bruni-Sarkozy gaat weer aan de slag als model. De vrouw van de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy wordt het nieuwe gezicht van Bulgari.

Dat meldt modetijdschrift Vogue.

Bulgari

De 45-jarige Bruni wordt de ster van de nieuwe ‘haute joaillerie’-campagne van juwelenmerk Bulgari. Hiermee voegt ze zich in een rijtje beroemde namen als Julianne Moore, Rachel Weisz and Isabella Rossellini.

Terry Richardson fotografeerde haar afgelopen week in Parijs. Dit was haar eerste fotoshoot in tien jaar. In 1997 stopte ze met modellenwerk om zich te richten op muziek. Nadat ze met president Nicolas Sarkozy trouwde in 2008, laste ze ook een pauze in haar zangcarrière.

Comeback

In 2011 kregen Bruni en Sarkozy samen een dochter. In datzelfde jaar speelde de Italiaanse schone een kleine rol in de film Midnight in Paris.

Nu Sarkozy geen president meer is, pakt Bruni zowel haar mode- als muziekcarrière weer op. Volgende maand lanceert ze haar nieuwe muziekalbum Little French Songs.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.