sprekers

Carla Joosten

15 maart 2019
Carla Joosten (1960) werkt sinds 2000 voor redactie Nederland bij Elsevier Weekblad. Carla is politiek redacteur in Den Haag en covert ook het koningshuis. Voor de Leven & Dood-pagina’s van Elsevier Weekblad verzorgt zij de nieuwtjes over mensen. Van 2008 tot 2014 was Carla EU-correspondent in Brussel.
Voordat zij bij Elsevier Weekblad ging werken, was Carla politiek redacteur van het tv-programma Buitenhof (1996-2000). Tussen 1989 en 1996 was zij politiek verslaggever van VNU Dagbladen in Den Haag.
Stuur Carla een bericht
Nodig Carla als expert uit
Volg Carla op Twitter

Mediaoptredens

Bekijk het optreden van Carla bij Buitenhof:


Bekijk het optreden van Carla bij Nieuwspoort:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.