sprekers

Carla Joosten

15 maart 2019
Carla Joosten (1960) werkt sinds 2000  bij EW. Carla is politiek redacteur in Den Haag, covert het koningshuis en schrijft over de veranderende positie van de vrouw. Voor de Leven & Dood-pagina’s van EW verzorgt zij de nieuwtjes over mensen. Van 2008 tot 2014 was Carla EU-correspondent in Brussel.
Voordat zij bij EW ging werken, was Carla politiek redacteur van het tv-programma Buitenhof (1996-2000). Tussen 1989 en 1996 was zij politiek verslaggever van VNU Dagbladen in Den Haag. Daarvoor werkte ze bij De Limburger.
Stuur Carla een bericht
Nodig Carla als expert uit
Volg Carla op Twitter

Mediaoptredens

Bekijk het optreden van Carla bij Buitenhof:


Bekijk het optreden van Carla bij Nieuwspoort:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.