Opel keert terug als shirtsponsor van Feyenoord

13 februari 2013Leestijd: 1 minuut

Feyenoord lijkt autofabrikant Opel als nieuwe hoofdsponsor aan de haak te hebben geslagen. De Rotterdammers zijn er na maanden van intensieve onderhandelingen bijna in geslaagd om het Duitse Opel komend seizoen te laten fungeren als shirtsponsor.

Dat meldt het AD woensdag.

Miljoenen euro’s

Als Feyenoord en Opel overeenstemming bereiken, haalt de Rotterdamse club een oude bekende binnen. Tussen 1984 en 1989 was het automerk al shirtsponsor in de Kuip.

Hoeveel Opel gaat betalen voor het sponsorschap, is nog niet bekend. Feyenoord heeft eerder aangegeven dat de plek op het shirt 6 miljoen euro moet oplevern.

Trainer Ronald Koeman en zijn assistenten Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel rijden al wel in een elektrische auto van Opel.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.