sport

Twente-speler Leroy Fer gaat toch niet naar Everton

30 januari 2013Leestijd: 1 minuut

Voetballer Leroy Fer blijft gewoon bij FC Twente. Everton leek de middenvelder te willen kopen, maar kwam na een aanvankelijk akkoord op maandag, een dag later met aanvullende eisen.

Beide partijen zijn woensdag niet opnieuw tot overeenstemming gekomen. Dat meldt Twente woensdag.

Twijfel knie

Fer leek in eerste instantie voor ongeveer 10 miljoen euro de overstap naar de Premier League te maken.

Naar verluidt had de club uit Liverpool twijfels over de knie van de middenvelder, die 1,5 jaar geleden overkwam van Feyenoord.

Transfer Djuricic

De Tukkers richtten zich als vervanger van de sterke middenvelder op Filip Djuricic van sc Heerenveen en Claudemir van FC Kopenhagen. Ook die transfers lijken door het mislukken van de overgang van Fer geen doorgang te vinden.

Voorzitter Joop Munsterman van Twente liet eerder weten dat in dat geval voor beide spelers geen geld beschikbaar zou zijn.

Niet blij

Munsterman liet dinsdagavond al weten niet blij te zijn met de manier van handelen van de Britten. ´In de loop van de dag kwamen ze met allerlei aanvullende voorwaarden over de betalingstermijnen en ook de transfersom. Daar beginnen we niet aan. Dan maar niet,’ zei Munsterman.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.