sport

Miljoenentransfer Leroy Fer vermoedelijk afgeketst

29 januari 2013Leestijd: 1 minuut

De transfer van Leroy Fer van FC Twente naar Everton gaat mogelijk niet door. De Engelsen zouden met extra eisen zijn gekomen en de voetballer zou daarnaast niet door de medische keuring zijn gekomen.

Dat melden diverse Britse en Nederlandse media.

De middenvelder zou voor 10 miljoen euro naar de club uit Liverpool verkassen, maar die deal lijkt opeens te zijn afgeketst.

Nieuwe eisen

‘Everton meldde gisteren op de eigen website een akkoord met FC Twente over de transfer van Leroy Fer maar startte vandaag de onderhandelingen doodleuk opnieuw’, zei de voorzitter van FC Twente, Joop Munsterman dinsdagavond tegen Voetbal International.

Munsterman is niet blij met de manier van handelen van de Britten. ´In de loop van de dag kwamen ze met allerlei aanvullende voorwaarden over de betalingstermijnen en ook de transfersom. Daar beginnen we niet aan. Dan maar niet,’ zei Munsterman.

Afgeketst

Door het afketsen van de de overgang van de oud-Feyenoordspeler naar ‘the Toffees’ zijn ook de transfers van Filip Djuricic en Claudemir naar Twente op de tocht komen te staan.

De Tukkers hoopten de transferbedragen van die twee spelers te halen uit de 10 miljoen voor Fer.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.