politiek

Landelijke politici voeren campagne door heel Nederland (foto’s)

16 maart 2014Leestijd: 1 minuut

In het laatste weekeinde voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag wordt in het land nog volop campagne gevoerd. Landelijke kopstukken laten hun gezicht zien in steden en dorpen door heel Nederland.

Zo was premier Mark Rutte (VVD) zaterdag op bezoek in Breda en CDA-leider Sybrand van Haersma Buma reisde naar de Nederlands-Duitse grensstreek.

Elsevier zet enkele foto’s uit de campagne van de afgelopen dagen op een rij.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.