Over de app

In onze vernieuwde app vindt u dagelijks het laatste nieuws en de commentaren en achtergrondverhalen van onze redactie, maar ook alle artikelen en volledige edities van EW. Zo bepaalt u zelf hoe u EW het liefst wilt lezen.

Met behulp van uw feedback hebben wij het gebruiksgemak en de snelheid van de app aanzienlijk verbeterd. Ook de vormgeving is compleet vernieuwd. U kunt nu snel en eenvoudig navigeren naar losse artikelen en naar volledige edities van EW en reageren op artikelen in de app. Daarnaast gebruikt u voortaan slechts één login voor website én app.

Abonnees van EW lezen alle edities en artikelen in deze app gratis. Om EW digitaal te kunnen lezen via deze app, dient u zich eenmalig te registeren. Heeft u problemen met inloggen? Neem dan contact op met onze technische helpdesk. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 020 – 8947553 of per e-mail [email protected].

Heeft u nog geen abonnement? U kunt in de app losse edities van EW kopen of een toegangspas afsluiten waarmee u direct toegang krijgt tot alle artikelen. Uw abonnement kunt u te allen tijde beheren via uw iTunes-account of Google Play.

Op de app zijn deze Algemene gebruiksvoorwaarden van toepassing.