Arendo Joustra Premium Corner

Onbegrijpelijk dat kabinet aarzelt met extra uitgaven voor defensie

02 maart 2022Leestijd: 3 minuten

Terwijl buurland Duitsland naar aanleiding van Poetins oorlog tegen Oekraïne besluit 100 miljard extra uit te geven aan defensie, aarzelt het kabinet. Onbegrijpelijk, meent Arendo Joustra. Als je een fonds van 25 miljard kunt oprichten om het stikstofprobleem te bestrijden, moet je eenzelfde bedrag kunnen vrijmaken voor iets dat veel belangrijker is, de bescherming van de democratie en de Westerse vrijheden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.