Gertjan van Schoonhoven Premium Corner

Baudet maakt met merkwaardig optreden geen vrienden bij de boeren

08 juli 2021

Het optreden van FVD-leider Thierry Baudet bij het boerenprotest, woensdag op het Malieveld in Den Haag, deed het nodige stof opwaaien. Gertjan van Schoonhoven zag het gebeuren.

Volgens Thierry Baudet is de wereld waarin we leven een ‘clownwereld’: een begrip uit (extreem-rechtse) alt-right-kringen dat uitdrukt dat de wereld gek is geworden. Maar Baudets eigen publieke optredens zijn toch ook niet echt normaal.

Baudet gooit eigen glazen in bij boeren

Woensdag was Baudet met een reeks andere Haagse politici aanwezig bij de grote boerendemonstratie van Agractie Nederland op het Malieveld in Den Haag. Sommige politici hadden een moeilijke boodschap voor de boeren. Andere politici kwamen met een boodschap die de boeren graag hoorden. Maar er was maar één politicus die op onnavolgbare wijze zijn eigen glazen ingooide. Thierry Baudet.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.