Marieke ten Katen Premium Corner

Verplaats vergrootglas van Van Lienden naar ministerie van VWS

07 juni 2021

Er is al weken veel aandacht voor de mondkapjesdeal tussen Sywert van Lienden en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Maar daardoor dreigt een belangrijk probleem in de vergetelheid te raken: het structureel slechte financiële beheer bij VWS. Graag meer aandacht voor het grotere verhaal, schrijft Marieke ten Katen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.