Marieke ten Katen Premium Corner

Meer aandacht voor het structurele probleem bij VWS graag

23 mei 2021

Het ministerie van Volksgezondheid had de boekhouding het afgelopen jaar bijzonder slecht op orde, zo concludeerde de Algemene Rekenkamer afgelopen week. Vooral van één mondkapjesdeal wil de Tweede Kamer nu alles weten. Maar het probleem van het slechte financiële beheer is veel structureler. En daar zou de aandacht dan ook meer naar uit moeten gaan, schrijft Marieke ten Katen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.