Rob Ramaker Premium Corner

Groeifonds straalt nog weinig durf en visie uit

15 april 2021

Het Groeifonds investeert de komende vijf jaar zo’n 20 miljard euro. De kennis, innovaties en infrastructuur die die investeringen opleveren, moeten eraan bijdragen dat Nederland in de toekomst geld kan blijven verdienen. Het is goed dat dit gebeurt. Maar erg groots en meeslepend wil het fonds nog niet worden, schrijft Rob Ramaker.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.