Marieke ten Katen Premium Corner

Terechte nadruk op eigen verantwoordelijkheid bij corona

07 augustus 2020

Donderdagavond gaven premier Mark Rutte (VVD) en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) weer een persconferentie, eerder dan verwacht. De reden: mensen houden zich op tal van plaatsen niet meer aan de regels, zoals 1,5 meter afstand houden, waardoor het aantal besmettingen weer stijgt. Rutte en De Jonge benadrukten terecht de eigen verantwoordelijkheid van burgers, schrijft Marieke ten Katen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.